| Follow || Dashboard |
It's Hakim's Daughter ;D


Hello World! Im ATIYAH and Im not a good writer. ENJOY! (Y)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post
Nothing
18 October 2013 | 1:13 AM | 0 Sweet Cupcake
Okayyyy hello Asslamualakummm. Hai hai haiii woahhh lame gila tak posting. Seriously hidup form 5 ni gila sibuk gila tahap dewa kuasa 36456373. Wa pun tak tahu kenapa payah sangat jadi form5. Aku tgok kehidupan senior aku tahun lepas bahagia je. Huhu takpaa sume ujiann menuju kejayaan.So let's start! So act aku pun tak tau nak posting apa. Aku memang letih gila plus jammed otak tak tahu nak buat apa cuti kali ni.

So bebaru ni aku and the gabg gi Kedah,ade arabic outreaches. And on our way there,aku muntah. Memang ah dah ah 10 jam pastu lalu kat gerik then pasang pulak citer final destination. Mane tak muntahnye aku ni. Then we arrived there pastu tidur kat mana tah aku tak ingat. Then esoknye kteorg gy skolah tu. At first aku ingat bebudak tu sombong gila au,sebab appearance diorang memang nampak macam sombong gilaa. Then aku masuk la dalam group aku. Then all my thoughts were wrong. Diorang baikk gila plus friendly gilaaa. Biase kalau aku gy sekolah org lain siap nak hambat lagi au. Ni first time ah aku dapat layanan high class. Hoho same mcm kat SDAR. Hahaha dah ah ramai mamat hensem tu memang tak yah cakap ah. Aku rase mcm nak masuk je sekolah tu tapi malangnya sekolah tu laki je :(

Pastu adelah sekali ni kiteorang gy MRSM TGB. Haaa korang tau TGB tu apa? Well its stands for Tun Ghafar Baba and this school is the top school in Malaysia! Aku actually tak tahu pun. Pastu mase sight seeing tgok board diorang ade rank dalam Malaysia. Asyik2 no satu,pastu no dua. Then no satu balik. Aku pun macam ape yang cerdik sangat bebudak ni?! Then aku pun macam budak MRSM lagik pastu budak SBP berapa ramai lagi then aku pun macam dah aku nak masuk u mane nanti?

So oleh sebab itu,sekolah aku pun banyak la buat programssss kat batch kiteorang ni. Aku tah tahu kenapa tapi yang pasti I can see that teachers put a big hope on us. Kelas malam nya pastu tusyen lagi program kat luar lagi. Memang tak macam senior lain laa. Aku just harap kami kami ni boleh balas balik pengorbanan parents and teachers.

So asalnya post ni memang berunsur kebosanan and kow berbaur kesedaran. Aku just type ape yang aku nak type last last aku pun dah la mengantuk. Hoho just pray for our success. I wanna make my parents an teachers proud of me. Proud of us. I wish. Agak2 kali ni berapa patah perkataan ekk? Till then see y'all later. Love you!