| Follow || Dashboard |
It's Hakim's Daughter ;D


Hello World! Im ATIYAH and Im not a good writer. ENJOY! (Y)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
heyy ! I'm back !
29 November 2011 | 11:31 AM | 0 Sweet Cupcake
well,hello people!I'm back. haha ! da berhabuk da blog ni. dkt 4 bulan da x lawat .rase pelik pulak nak post :)atiyah rilek.disebabkan ramai tanye pasal aku x update blog and aku pun da rajin mengupdate blog nih .


well,too many stories to be told tapi aku takde la post sume tuh arinie.aku nak flashback otak aku jap :/

EXAM.
so,about the exam.agak menggilakan kat situ.tapi , bdk2 nie suke je kat exam tu kes pemeriksa tu baik hati :).so , before the exam,mcm2 bnde kiteorg buat.mmg stiap mlm PMR tuh,akan ade cg yg datang.ajar kiteorg for the last time.setipa kali cg ajar kat depan,cg mesti akn ckp "hurmm,dga la cg nak ckp nie . ni last cg ajar awk sume nih " . fuhh ! etiap kali cg ckp gitu,automatically kteorg akan fokus. btw, thanks alot to the cikgu[s].tanpamu, siapalah aku. haha. sepanjang musim exam tu , mmg tgn F3 takde yg lepas drpd buku.buku tu da diibaratkan mcm DiGi,haha.n , selpas ketiadaan PMR ,plajar f3 masih setiasa memegang buku.see,hebat kiteorg kan..?kiteorg masih setia memegamg buku Novel.ahakz !!so , lps PMR da abis , mcm2 brg terlarang kteorg bwk.haha!


LAWATAN.
so,lpas PMR,mcm2 lwtn ade.so lawatn F3 is pergi Kelantan.haha.


tapi kteorg gy sehari semalam je:(. but ,eventho for a whole day , it is full of memories.bile nak gy , sume gy sehelai sepinggang.tapi , bila dah balik, sampai tak cukup tgn nak bwk brg2.haha.itu lwtn yg f3. kalu lwtn taekwondo,kteorg pegi negeri2 yg ada kat bahagian utara :)haha. yang nie sampai tak muat bas nak sumbat brg.
AFTER THE PMR.
so,kelepasan PMR mmg membosankan!tapi,kteorg ade byk je program. one of them is memasak:) haha. and for that program,my group won first place.dgn masakan asam pedas ikan sardin.haha!
x sangke masakan nie bleh mng tempat pertame :)


guess what?my life now is full of challenges.lepas satu masalah,ade pulak satu masalah.but,nevermind.hidup mesti diteruskan:)mane ade bende senang lam hidup nie.