| Follow || Dashboard |
It's Hakim's Daughter ;D


Hello World! Im ATIYAH and Im not a good writer. ENJOY! (Y)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
:)alhamdulillah :)
23 December 2011 | 1:13 PM | 0 Sweet Cupcake


Assalamualaikum and hello peeps! Dah lame aku tak update kan?#mcm korg kisah.So guys , camne result korg?Mesti gempak kan?Haha. Sekian lme menunggu result,akhirnya dtg jugak kan?

Syukur padaMu Ya Allah dah bg result yg baik kat aku and korg sume nih.specially kat pelajar lepasan PMR Sek.Men.Imtiaz Dungun.Mabruk ilaikum ya asdiqai.Pandai2 korg kan?Haha. Kite same2 pandai la kann?Tahniah yg dapat 9A.Yang senasib mcm aku,korg lulus jugak,cume bilangan A je tak cukup.Korg dah cukup hebat dah sebenarnya.Nama Imtiaz dh menaik thn ni.And mudirul madrasah ksygn kite tu pun mesti syg kat korg sume nih.


And,tidak dilupakan para pendidik kami.Jutaan dan ribuan terima kasih kami ucapkan.#ayt kargn wuu!Time kasih byok la cg.Tanpa cg siapalah kami ni cg.Tahniah kat cg sume sbb berjaye didik kami shgga Imtiaz dpt nme balik kat Terengganu.Pemeriksa yg lembut2 hatinya and tak dilupekan,pengawas yg baik hati sgtt2.Thanks all.Kawan2 pun sume.



Tahniah semua.Tak kire anda dpt 9A ke , 8A ke , even tkde A skalipun , anda tlh mencuba sebaik mungkin.PMR bukan penentu kejayaan anda:) Behappy with your result keyh :D