| Follow || Dashboard |
It's Hakim's Daughter ;D


Hello World! Im ATIYAH and Im not a good writer. ENJOY! (Y)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
contest itu.
29 December 2011 | 2:43 AM | 0 Sweet Cupcake
Assalamualaikum and hi!Semangat pulak aku nk berkarya malam eh pagi ni.Haha. act aku nak try masuk contest ni.Nampak cam best je,so aku pun nak try la.So,penganjur contest ni is her.Hehe.About this contest eh,pasal INDIA.Kenal apa itu India?Tak knl tak payah jadi org la.Haha.Si penganjur buat pasal India sbb die ni blajar kat India.And malas la nak cite pnjg2.So syarat2 die are....

  • Write one entry in your blog regarding this contest.Dan sertakan 5 perkare yg anda ske tntg India.Tak kisah ape pun.
  • In your entry, make sure you add a LINK to this blog
  • And then,anda mestilah paste link entry tu kat sini
  • And,letak skali email.
See,senang je kan.So,what I like about India eh?

  1. Of course about the Taj Mahal.When my father told me about it history,mmg best.Teringin jgak nk pergi sane.
  2. Aku ske tarian die,Bharatanatyam.eh,btol tak aku pronounce ni?Bhangra aku suke gak.
  3. Aku suke greeting die. Namaste.#sambil tgn dpn mke.Sweet je bny die kan?HAHA!
  4. Festival!Holi kalau tak silap.Yang ade byk warne2 tuh.Bestt.Festival of colors.
  5. Lastly,pakaian die mmg menarik perhatian aku.Sari tu.Fuhh!Macam baju raye.
Best kan India?Sape kate tak best?Ayah aku cakap India best.Even kat sane panas sekalipun.Ayah aku ckp,makanan kat sane mmg sedap.Tapi aku takde peluang lagi nak rase.Aku hanya memasang angan2 untuk melawat negara itu.So long!

p/s : aku mnt srk :)