| Follow || Dashboard |
It's Hakim's Daughter ;D


Hello World! Im ATIYAH and Im not a good writer. ENJOY! (Y)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Its around the corner.
28 December 2011 | 3:15 AM | 0 Sweet Cupcake
Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.Amacam?Ade gaye mcm pembace berita tak?Haha.So macam biase,i will update my blog when the people zzzz.So,amacam cuti?Bestt?Seronok?Bosan?Well aku dlm kateogari Bosan=.=

okay abaikan.Sekarang kite fokus kat tajuk tu pulak ok?ecece,mcm cg kan?So korg sume mesti dah boleh agak kan amende yg around the corner tuh kan?Haha.Yeah,the SCHOOL is around the corner guys!Hoho.Tak sanggup ase.Sungguh saye tak rela nak melepaskan mende2 nih sume.wuwuwu!

And kpd budak2 yg baru nak masok asrama mcm adik aku,good luck lah.Jangan risau ah.Takde mende pun.Stakay kene buli basuh baju,biase la tu.Haha!Chill ok.No need to be scare.Senior2 tu mnusia jugak.Suke pulak aku bace status budak2 nie yg takut nak gi asrama.Macam aku zaman mude2 dulu.#cam dah tue je.Byk dugaan kalau dah duduk asrama nih. Blaa.. blaa..blaa.. Okay aku tahu aku dah lari tajuk=.=

So,kepada anda yg tak ready lagi tuh,readykan la diri anda untuk musim skola.Nak ke tak nak ke,kene blaja jugak.Kalau tk,nak jadi pandai camne kan?Haha.S,slamat kembali ke sekolah la aku ucapkan :D Smoga thn ni lebih baik dr thn2 sblom ni.Yang same umur dgn aku,siap sedia ngn subjek2 yg lebih byk.Haha!Gile ase tgok subjek SPM.

Okay,mate aku pun dah nak buat keje die dah ni.So slamat pagi  :D