| Follow || Dashboard |
It's Hakim's Daughter ;D


Hello World! Im ATIYAH and Im not a good writer. ENJOY! (Y)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
reunion :D
12 December 2011 | 11:00 AM | 0 Sweet Cupcake

Assalamualaikum and hi, readers:)I'm super dupper extra happy today :D Look title kat atas tuh.Ha! That's why lah I'm happy.#ayt keling. Haha.So,meh nak story story nih.Meh dekat sikit.Kang tak dengar kan,menyesal tak sudah.

About this reunion.So this reunion melibatkan plajar2 skolah ehh?No no,ex plajar2 skolah rendah aku.Haha.So , kire 3 thn kteorg tidak bersua muka.That's why la kteorg nak buat reunion.So,kpale lutut yg mengade-ngade nk buat reunion is Mawaddah.Then,mcm la kiteorg rncg.Nak buat reunion kat hotel 5 stars la,kat Paris la.#hiperbola smate2.Dengan konflik nak pilih tarikh lagi.Mmg byk la dugaan kteorg nak rncg ,, RANCANG ok .Tapi kteorg hadapi jugak.#ayt gramatis wuu.


So.lps berbincang melalui group dkt Facebook,finally kteorg wat jugak reunion nih.So kiteorg buat nih smlm dkt Jaya Jusco.Ok,kalu ikut prncgn yg tlh dirncg nk buat kol 10.30.Tapi mcm biase la kan,janji Melayu.kol 11 baru diorg smpi.So slps ditambah bhgi tolak darab sume,ade la dlm 14 org yg dtg reunion tu.Ok la kan? tuk kali pertame kann?Ade 6 org puang,aku,adik aku*unsurmenyibuk*,alya,intan syahadah,intan fairuz,syahirah ngan alya.Yg lelaki lak Faisal,Fizi,Jimmy,Pa'an,Zubair,Maher,Fakrul and Danial.Ckup da kan 14 org?Tgok!Si kpale lutut tak dtg pon.Ape daa =.=

So memula dtg,sume snyp.Macam dlm cite Charlie Chaplin tuh.Mane ad suara.Aksi je ade.Mcm tu lah kiteorg smlm.Shy shy cat la katekan.Lame tak jumpa.Kiteorg ckp pon,call je.Gile lah.Malu pny pasal.Haha.So,first kteorg gy main boling dulu.Haha.Laki sume main.Yg dak puan,Alya ngan Syahirah je yg tak nak main.So kiteorg main la dgn hati yg gumbira.Haha.Intan yg tangan bola jaring pun asyik main jgak.Dilemparnye bola tuh.Haha.Takde mcm pemain boling dah,pemain bola jaring.Haha.Yg lelaki hebat2 blake main.Haha.Da mcm pro.Even ade yg msok lam longkang.Normal la tue kan main boling?

So,after main boling,kiteorg hilang arah tujuan.Haha.Time nih Syahirah balik dah.So,tggl 5 org je puang.Time ni,dak laki gi main snooker,kiteorg kluar gy jln2.Da tak tau nk main ape.So,kteorg cdgla nk tgok wyg kat dak2 laki.Tapi diorg ckp'Jap2.Men snooker skejap je'.Haha.Sekejap diorg 30 mnt.So kterog naik ats,usha2 cte ape yg best.Nmpk la OMBAK RINDU.Kteorg trus kemukakan cte tuh kat dak2 laki.Haha.Diorg cm err.Kteorg smgt nak tgok cte nih.So,terjadilah konflik nk tgok te.Haha.Takde keje gaduh psl ni.Gaduh pny gaduh,last2,Dak laki yg gentleman lagi baik hati nie nk tgok cte wave miss tu.Haha.diorg nk tgok cite ombak laut tuh.Kteorg melompat kegembiraan la neh:).

So lps solat sume tuh,msok la dlm wyg tu kan.Haha.Time ni klakar.Kteorg slh seat.Spatotnya duk kat line C.Tpi kiteorg duk kat line F.Haha.Malu doe.Sepanggung tgok.Haha.Time kat line C ni pulak,si Jimmy ni mgade2 tak nak bagi aku duduk.Ngek la ko Jimmy.Malu aku berdiri kat dpn tuh.Akhirnya,die dgn baik hatinya bg tmpt kat aku:).Haha.Baik kan kwn aku?Kire sblh aku ade seat kosong and sblh die Jimmy.Jimmy duk kat situ pun ade sbb.Die nk popcorn.Hilang macho la kau ni Jimmy.Haha.So,kteorg enjoy la Ombak Rindu tuh.Haha.Aku tak bleh nak feeling sebabnye Jimmy wat lawak die.Shaitt la! Haha.Dgn Jimmy terjerit nye.Malu aku.Jakun sgt la katekan.Haha

Time tgok nie.dak laki mmg tak nangis.Haha.Sme la cm kteorg.Dak puan sume control macho tak nangis tauu.:).Mmg la byk babak sedih tu,tp time babak sedih tu la Jimmy wat lawak die.Timing tak btol la kawan.Adoi.Tak jadi aku nak feeling.Tgok pny tgok sampai sakit leher aku nih.Mane tak nye.Line C boh.Dpn tuh.Mmg sakit la leher ni.Nak mendongak ke ats tuh.Haha.lps abis wyg tuh,kteorg pom blah cm tu je.Takde mkn2.Ayah aku smpi awl.Haha.Tima dlm kete bru dak laki ajk mkn.Lmbt la korg nih.Aish!.

So,tu je lah yg boleh aku story sal reunion nih.Mmg la tak best cm korg pny,tapi its okay.As long as bleh jupe kengkawan lme,it enough.Time first time jumpe,aku smpi tak igt me diorg sume ni.Yg lelaki sume tinggi.Gle lah.Aku je yg tak tinggi2.Time jln dgn diorg,Faisal ckp 'korg n mcm adi aku lah.Haha!'. nk ckpnye la kteorg ni kurg ketinggian.Tpdiorg mmg tinggi lah.Haha.Nk ckp pon kpale kne dongak ke ats.Haha.SUme mkin macho,makin cantik.Aku je yg huduh cm dulu.Kalu dulu,sume berhingus lagi.Skarg sume da pndi lap hingus.Haha.

And sorry,kpd korg.Kalu ade yg aku ckp tuh,korg tak faham.Haha.Aku da dinobatkan sbgi anak terengganu.So sorry la kalu ade yg tak fhm tu.So stkt tu je yg aku nk cite,aku rse ni pon da pnjg berjela2.See you next time kawan.

p/s:sori tade gmbr.Internet laju cm siput.Kbai.