| Follow || Dashboard |
It's Hakim's Daughter ;D


Hello World! Im ATIYAH and Im not a good writer. ENJOY! (Y)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Sayyid Adam Basyir al-Idrus.
01 December 2011 | 1:08 AM | 1 Sweet Cupcake

First of all,Assalamualaikum w.b.t. Now about Sayyid Adam.well , he is a #K,aku bosan gila bhai.Haha.Ok,Sayyid Adam Basyir ialah seorang ahli baru lam family besar kiteorg.Die ank kpd mak sedare aku + bapak sedare aku = sepupu aku.So,baru2 nie kteorg ade lah wat majlis aqiqah kat Dungun.Haha.Then malam sebelum majlis tu,mcm biase la, masak2 sume tuh,kupas bawang sampai menangis bagai.Yang lelaki mcm ayah aku,bapak2 sedare aku ade lah yg potong daging kambing tuh.Haha.

So,keesokan paginye,kteorg prepare la sume tempat tu mcm biase.Nothin' happened.Majlis tu start lpas Zohor.So lpas Zohor tuh,sume dress up comel2.Mcm nak raye.Colourful.


sume tgah menahan air maa dari jatuh ke bumi.


sempat lagi posing. ape da sek nie.


daging kambing yg bakal dicincang.

potongpotong

apabila chef muda memegang senduknya :)

bebudak nie time pagi hari majlis aqiqah.

aish! sempat lagi.Haha.



Dan inilah dia.Sayyid Adam Basyir Bin Syed Abdul Halim Hafiz.


Haha.Then,kteorg ade pggl bebudak pondok nk ratib#slang ganu.Lame jugak la ptg tuh.Sampai Asar.


Ramai kan?nasib baik rumah nie gedabaq.

part nie best.Tahnik we called it.

makan time!

yummy!

The King of the baby is menjamu selera :)


Haha.Keyh,some pictures :)



bdak nie smart bhaii.


bebudak berebut nak tgkp gambar:)










Ok,that's all.Mate pun da mule nak beroperasi.Bye!

p/s:sory kalu byk gamba yg mengedik :p