| Follow || Dashboard |
It's Hakim's Daughter ;D


Hello World! Im ATIYAH and Im not a good writer. ENJOY! (Y)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
i miss her :')
06 January 2012 | 1:36 AM | 0 Sweet Cupcake
Okay Assalamualaikum w.b.t. Sehat semua stalkers?Hehe.Best sekolah?Mesti best kan?Kann kann kann?Hee:)Cakap pasal sekolah,I teringat kat adik I nie sorg.Now dia ade kat asrama.Dia sekarang belajar kat Sekolah Menengah Agama Haji Mohd Yatim.Panjang kan nme sekolah die?Hehe.Seriously,aku rindu gilaaaaa kat adik aku nie sorg.Huwaa!:'(. Baru berape hari die takde kat rumah.Tupun dah rindu.Well,die penyeri rumah nie.Memang rase sunyi dekat rumah ni kalau die takde.Oh Icah,akak rindu akan kamu.


So this is my little sister.Her name is Sayidatulanisah.Famous as Icah.Well,aku rindu gilaaaa kat dia.Sekarang dia dah tingkatan satu.Wooo!Dah besar kann?Haha,kalau awk dah besar,apatah lagi kakak mu ini kan?Haha.Honestly Icah,akak rase sunyi gila Icah takde kat rumah.Biase kalau akak nak minak tolong,Icah mesti ade.Nak harap kat abg dgn adik tu?Jangan harap la diorg nak tolg.

Just hope that you are doing fine there.Belajar leklok:). Don't be like me.I'm a lazy person,you know?PMR pun 7A je.Huwaa!:'(. Gane lah Icah kat sane?Mak aku semangat gila time die dapat tawaran gy skolah berarama tuh.Haha.Orang baru nak masuk asrama kan?Haha.Aku pun tak percaye yg die ni boleh masuk asrama.Sebab die ni agak lemahlembut lagi dari aku.Haha.Aku yg kasar mcm ni pun homesick.

Okay melalut.Keluat topik =.= Semoga Icah baik2 je lah kat sane eh?Hehe. Kbai :)

#muke aku oversive da.