| Follow || Dashboard |
It's Hakim's Daughter ;D


Hello World! Im ATIYAH and Im not a good writer. ENJOY! (Y)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
LOVE MY HOMETOWN (:
08 January 2012 | 12:25 PM | 0 Sweet Cupcake
So hello guys.Agak pelik hari ni sebab aku post awal daripada biasa.Hee:) Bukan ape,sebab excited sgt ni:D Hehe,so merujuk kepada tittle di atas,hehe aku syg NEGERI SEMBILAN x).Nak tahu kenape aku syg sgt negeri tempat aku membesar ni?Hehe.Sape tgok bola tadi?Ala,yang sumbangsih tadi tuh.tengok tengok?Hee,best kan?Ade ke yg tak tengok ni?Rugi sungguh la.Takpe,let's me tell you :D

So,perlawanan ni melibatkan dua pasukan of course.And they are
Pasukan yg hebat la kan?Memang sengit gile tadi.Sengit gile.Sakit tekak aku jerit2 Negeri Sembilan.Hehe.So setelah penat2 diorg main kat ats padang tuh,penat aku jugak jerit2 tu,dengan izin Allah,akhirnya 

NEGERI SEMBILAN MENANG! 

Hebat kan kan kan?Hehe.Memula tu Kelantan dapat skor satu mate.Tapi pd separuh masa pertame.So,ilek ah,byk lagi mase kan?Haha.Aku dgn penuh semangat kenegerian menyokong Negeri Sembilan.And,menang 2-1 ke atas Kelantan.And di samping itu aku terpegu melihat kekacakan goal keeper Negeri Sembilan ni.Hee:)His name is Farizal Marlias.Pakai jersey warne hitam,no 25.

kacak kann?Tapi no 22 :(

Memang Apek tu aku minat,tapi aku lebih menyokong negeri kebesaran aku :3 That'a all.Kbaoii:)