| Follow || Dashboard |
It's Hakim's Daughter ;D


Hello World! Im ATIYAH and Im not a good writer. ENJOY! (Y)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Untitled :D
07 January 2012 | 1:14 AM | 0 Sweet Cupcake

Hello and good morning guys :D Ceria je aku kan memalam buta nie kan?Hehe.Well guess what,my lil sis Icah balik hari ni.Terubat jugak lah rindu aku ni kat dia.Haha.

Act,tadi aku berblogwalking mcm biase,then aku nampak la GA ni.Nampak cam best je,jadi aku nak la try masuk.Hehe.Mane tahu ade nasib kann?

Besar die punye banner aku bagi.Untuk lebih info klik benner nih :D.

Syarat2 nak masuk contest ni are :
  1. Buat satu entri pasal GA ni.And tepek sekali banner yg kat atas ni.
  2. And of course lah kan kene linkkan banner kat penganjur GA ni.
  3. Kene tag 3 rakan anda.And make sure diorg tahu lah.
  4. letak URL entry kat ruangan komen .
Senang je kan?Awak,awak and awak taknak masuk ke?Hadiah ye pon best best.Belum cuba belum tahu kan?Try la masuk.Kalau kalah,kite kalah same same kan?HAHA!#ketawa jht.

Jadi di sini,sy dengan banggenye ingin mengetag 3 sahabat handai sy,and they are


So,that's all for tonight.Hehe.Nnt ade GA lagi I gtaw kat you all keyh:) Kboii :)