| Follow || Dashboard |
It's Hakim's Daughter ;D


Hello World! Im ATIYAH and Im not a good writer. ENJOY! (Y)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
When the holiday...
12 March 2012 | 1:18 PM | 0 Sweet Cupcake
So,forget the school and enjoy the holidays.Alangkah indahnya.And enjoy the holiday with the HOMEWORKS! Ouh alangkahh.Tape-2,disebabkan ade exam yang bakal menjelang selepas ketiadaan cuti ni,aku pasrah + redha dengan homework-2 ni.Okayy,lupekan exams,sekolah and problems. Now,dengar cerita sy :)

So,once upon a time,kelas 4 Ibnu Amir,ade subjek CHEMISTRY.Dan pada hari itu,cg subjek tersebut,CG DAHLIA yang baik hati dengan baik hatinya ingin buat eksperimen,so kami pelajar 4 Ibnu Amir ni pun happyla sgt sebab dapat masuk lab chemist then buat experiment.Sebelum buat tuh,cg ade tunjuk demo lah. Nak letak bahan tu dalam air. Nak tgok eaktifan bla.bla.bla.Macam korang faham kalau aku tulis berjela-2 pon.

Jadi,kami dengan penuh berhati-2 letaklah bahan tu.And ade satu bahan tu cg suh kiteorg beware sikit.


CG : Yang ini,awk kene potong kecik-2 je.Tahu.
4IA : Baik cg.

So mula-2,kumpulan kami buatlah dengan penuh berhati-2,then,bosan sgt,ade lah ahli kami ni sorg yang ngade-2 nak letak bahan tu dengan saiz yang besar.Then die letak bende tuh,Then tetibe jadi BOLA API the MELETUP! Jadi,telah menyebabkan sekelas shocked and cg.Dahlia pun jadi garang secara tak langsung.

So,the conclusion is,dengarlah ckp cg time buat experiment.Cg lebih thu.Act,tak thu ape yg nak dipostkan,till then!