| Follow || Dashboard |
It's Hakim's Daughter ;D


Hello World! Im ATIYAH and Im not a good writer. ENJOY! (Y)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
| Untitled.
13 September 2013 | 10:18 PM | 0 Sweet Cupcake




Im sorry. Im sorry. Im sorry.  First of all aku minta maaf sangat2. Aku thu aku salah. ye aku tahu korang alim tak buat dosa. aku pun malu nak duduk dgn korang 5 tahun. again im sorry. ape korang igt aku ni tak rase bersalah ke? aku pun takut nk dtg sekolah balik esok. yelah takut kena pndg serong sume. ye aku tahu aku salah. aku salah mention nama budak tu kat dia. ye memang besar sangat dosa aku ni. ye aku pun tahu korang pun tak selalu buat dosa besar mcm ni. aku je org pertama dekat sekolah tu yg buat benda ni. aku tahu korang suci,tak buat dosa. korang tak boleh tengok orang buat salah,terus nak bash. ye aku tahu sume tu. again im sorry. im trying to make thing right. 

aku minta maaf la kat sume manusia yang ada kat sekolah tu. baik cg,kp,pkp,kn,pkn,kk,pkk,kd,pkd even cleaner. besar sangat dosa aku kat korang ni. aku tahu memang korang dah tak boleh nak maafkan aku. aku mention name dia. memang sangat berdosa. so im sorry. give them a chance to make mistake. we learn from that. again im sorry. walaupun aku tahu dosa yang aku buat ni tak boleh settle sekelip mata. aku minta maaf. korang lah manusia yang aku jumpa yang tak buat dosa. aku memang tabik kat korang.

aku minta maaf sensangat. sangat sangat. sorry. aku akan try tak buat salah lagi. aku nak jugak rasa jadi mcm korang suci x berdosa. korang doa lah biar aku termasuk dlm golongan korang.